Kurs/Priser:

Elektrisiteslære

Elektroteknikk er grunnlaget for å forstå hvordan elektrisitet virker og hvordan den kommer til anvendelse. Kurset er ment å gi en grunnleggende forståelse av elektrisitetens natur og hvordan den benyttes. Kurset baserer seg å boken Elektroteknikk grunnleggende teori og praktiske øvelser. Skoler kan bestille klassesett (over 10 lisenser) til rabatterte priser.

Pris: 5284
Medlemspris: 3173
Bokpakke-pris: 430
Bestill

Bokpakke:

Elektroteknikk – grunnleggende teori og praktiske øvinger (Bokmål)

Elektroteknikken er grunnlaget for å forstå hvordan elektrisiteten virker og hvordan den kommer til anvendelse.
Boka gir en grunnleggende forståelse av elektrisitetens natur og hvordan den kommer til anvendelse i et moderne samfunn. Elektroteknikk - grunnleggende teori og praktiske øvinger kan brukes som et oppslagsverk ved at den er inndelt i korte kapitler som går rett inn i et konkret tema. Den vil være et godt hjelpemiddel for elever på Vg1 elektrofag og Vg2 elenergi, men egner seg like godt som innføring i elektroteknikk for elever ved andre yrkesfaglige linjer.

Utgitt 2014

Elekroteknikk - grunnleggende teori og praktiske øvinger kan også kjøpes som Brettbok, det vil si en pdf som viser hele boka, og som kan brukes på PC og nettbrett – sehttps://brettboka.no/ Priser, ISBN og annen relevant informasjon for denne utgaven finnes på Brettboka.no

ISBN: 978-82-7345-613-7 (Bokmål)
Antall sider: 180